keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Aurinkoisia päiviä ja retkeilyä



Moikka!

Viime viikko ei kauheasti eronnut edellisistä viikoista. Erilaisuuden teki kuitenkin se, että kävin läheisellä mäellä ottamassa kuvia ja viikonlopun aikana käytiin Clairen (ja hänen ystävien) kanssa pihakirppis-tyyppisellä tapahtumassa.
Viime viikolta nostan taas pari luentoa, jotka olivat hyvin mielenkiintoisia. Nämä luennot ovat siis osa Web marketing- ja crosscultural management- kursseja.
Maanantain Web marketing- luento oli hyvin mielenkiintoinen, koska meille oli edellisellä viikolla annettu tehtäväksi lukea viisi artikkelia ja alleviivata näistä artikkeleista pääkohdat ja meidän piti tällä luennolla keskustella näistä pääkohdista. Juurikin aiheesta keskustelu teki luennosta hyvin mielenkiintoisen.
Maanantain Crosscultural management-kurssin luento oli myös hyvin mielenkiintoinen, koska meillä oli tunnin aiheena uskonnot ja miten ne tuovat ”rahaa kassaan” (GDP). Keskustelimme myös tunnin aikana miksi esim. protestanttiset maat ovat varakkaampia kuin vaikkapa sellaiset maat missä islam-uskonto on pääuskontona.

Keskiviikkona meillä oli etäpäivä. Silloin olikin hieno sää kävellä läheiselle kukkulalle ottamaan kuvia. Tässä onkin keskiviikolta kuvia: 
Kirkon ulkopuoli
Saint-Jean Baptiste kirkko




Mäen päällä oli sali :D


Risti mäen päällä

Maisemia ristin juurelta
Maisemia mäeltä laskeutuessa. Oikealla on Saint Jean Baptiste- kirkko





Loppu viikko menikin Netflixiä katsoessa ja pihakirppiksellä käydessä. Kirppiksellä myytiin kaikenlaista :D jakorasioita ja teippejä lasten vaatteisiin.. 
Tapahtuma-alue oli rajattu hienosti traktoreilla









Vanha-aikainen pulpetti myynnissä :D



Paikallista kasvillisuutta
myynnissä olevaa tavaraa..
Tästä kiva tuunaus-idea jollekkin :D










Maisemia tapahtuma-alueelta







 Kiitos kun luit!!

-Helmi-

Päivän kappale:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti